Onze aanbieders

Avans+

Ben je zoekende wat je wil in je werk? Dan is loopbaancoaching iets voor jou. Samen met een ervaren loopbaancoach ga je aan de slag om een andere baan of een verdieping in je huidige baan te vinden. De begeleiding kan plaatsvinden in 2 varianten:

Basis

Tijdens dit korte traject van 5 uur gaan we aan de slag met jouw eenduidige vraag. Jij weet al ongeveer wat je wil gaan doen, maar je hebt dat duwtje in de rug nodig.

Denk hierbij aan coaching en training gericht op het sollicitatieproces binnen de zorg. Of ondersteuning bij het kiezen en/of het opstarten van een opleiding, vitaliteitstraining gericht op duurzame inzetbaarheid of een vacature analyse. Er zijn veel mogelijkheden om jou verder op weg te helpen naar die leuke baan.

Uitgebreid

Je bent er nog helemaal niet uit wat voor werk je wil gaan doen. Tijdens het uitgebreide traject wordt hier bij stil gestaan voor je begint met solliciteren.
Het uitgebreide traject (10 uur) heeft een aantal extra onderdelen naast het basistraject:
– Je krijgt ondersteuning van de loopbaancoach bij een aantal concrete sollicitaties
– Je stelt samen je CV en motivatie op
– Je voert een aantal oefengesprekken met feedbackronde
– Je wordt voorgedragen bij jubhunters en recruiters van interessante werkgevers

Dit traject is iets voor jou als je meer begeleiding wil hebben in het vinden van een nieuwe baan. Meld je aan via onderstaande knop!

Capabel Onderwijs

Onze ervaren loopbaancoaches helpen jou graag verder naar de volgende stap. Dit kan begeleiding en coaching zijn richting een andere baan, hulp bij het vinden van een leerwerkplek voor je scholing of een empowerment training om ervoor te zorgen dat je nog steviger in je schoenen staat bij je huidige baan. De begeleiding vindt plaats in 2 varianten;

Basis

In de basis variant (van 5 uur) gaan we direct praktisch aan de slag. Kort & krachtig. De loopbaanadviseur zorgt er voor dat je volledig toegerust wordt om zelfstandig een nieuwe baan te vinden. Dit houdt onder andere in:
– Correct CV passend bij zoekrichting
– Goede schriftelijke motivatie gericht op zoekrichting
– Gesprekstechnieken oefenen
– Digitale vindbaarheid vergroten via vacature sites en LinkedIn
– Vacature analyse

Uitgebreid

In de uitgebreidere variant (10 uur) voeren we alle activiteiten uit die ook in de basis variant aan de orde komen en helpen we je ook nog wat verder op weg. Via onze jobhunter dragen we je voor bij geïnteresseerde werkgevers. Daarnaast zal de loopbaancoach je gaan ondersteunen bij een aantal concrete sollicitaties. Gezamenlijk stellen we het CV en de motivatie op, oefenen we het gesprek en vragen we eventuele feedback op. Deze uitgebreidere variant zetten we in als je nog wat extra hulp kunt gebruiken in jouw volgende stap tot de arbeidsmarkt.
Afspraken zijn zowel online als op locatie mogelijk, met vestigingen door het hele land is er altijd een coach bij jou in de buurt. Bekijk onze site voor meer informatie en meld je aan!

ROC Rivor

Begeleiding naar een andere baan of een training, een loopbaancoach geeft jou begeleiding waar nodig voor jouw baan. Er zijn 2 mogelijkheden voor begeleiding.

Basis

In de basis variant (van 5 uur) gaan we direct praktisch aan de slag. De loopbaanadviseur zorgt er voor dat je volledig toegerust wordt om zelfstandig een nieuwe baan te vinden.

Uitgebreid

In de uitgebreidere variant (10 uur) voeren we alle activiteiten uit die ook in de basis variant aan de orde komen en helpen we je ook nog wat verder op weg.

“Ik vond het leuk en nuttig. De docenten hadden ontzettend veel geduld en er was heldere uitleg”