Onze aanbieders

Avans+ / ROC Rivor

Je start dit traject met een arbeidsmarktscan bij Avans+. Daarmee brengen we je talenten en interesses in kaart en koppelen we deze aan de kansen in de arbeidsmarkt. Samen met een deskundige loopbaanadviseur bespreek je de uitkomsten van de scan en de mogelijkheden voor jouw loopbaan. Je stelt een actieplan op waarin duidelijke acties staan om tot de volgende stap in je loopbaan te komen.

Wil je weten of je geschoold kan worden op een hoger niveau, dan kan er ook een capaciteitentest aan het traject gekoppeld worden. Meld je aan op onze site!

Capabel Onderwijs

Onze ervaren loopbaancoaches zorgen er samen met jou voor dat je klaar bent voor de toekomst. Of je nu wil weten waar je kansen liggen binnen je huidige functie of in een hele andere sector aan de slag wilt, wij helpen je waar nodig. Het traject bestaat uit een ontwikkelassessment over o.a. jouw competenties, veerkracht, ideale werkomstandigheden en werkrelaties gecombineerd met persoonlijke loopbaancoaching. Zo brengen we jouw talenten, ambities en wensen in kaart en begeleiden wij je naar de juiste (gratis) bijscholing, je zoektocht naar een nieuwe baan of jouw mogelijkheden binnen je huidige loopbaan.

Afspraken zijn zowel online als op locatie mogelijk, met vestigingen door het hele land is er altijd een coach bij jou in de buurt. Bekijk onze site voor meer informatie en meld je aan!

ROC Deltion

De ervaren coaches staan klaar om jou verder te helpen in je loopbaanontwikkeling.

"Alle extra handen in de zorg zijn welkom. En maak je geen zorgen over de prijs van de training: deelname is kosteloos"