Onze aanbieders

Avans+ / ROC Rivor

Avans+ werkt samen met ROC Rivor.  Hierdoor kunnen ze samen professionals in allerlei branches opleiden. Avans+ en ROC Rivor bieden ook veel zorgopleidingen aan, van kortlopende opleidingen tot volledige bachelors.

Basis

De kortlopende opleidingen duren 16 uur en vinden online plaats. Hierdoor ben je flexibel waar je kunt leren. Je hebt persoonlijke begeleiding en ondersteuning van een ervaren docent, die ook actief is in de zorg.

Een greep uit de onderwerpen van opleidingen: basiskennis over werken in de zorg, basiskennis over ziektebeelden, werkbegeleiding, technologie, helpen, regelgeving, communiceren, digitalisering, handelingen verrichten en cultuur.

Uitgebreid

De uitgebreide scholing is gericht op het verkrijgen van een certificaat of diploma op MBO of HBO-niveau. Deze zijn branche en/of sector erkend.

Denk aan opleidingen zoals helpende (niveau 2), verzorgenden (niveau 3) en verpleegkunde (niveau 4). Maar ook mbo – keuzedelen in zorg en welzijn, MZ, specialiseren in belevingsgericht werken, ernstige meervoudige beperkingen of oriënteren op de bachelor of Nursing.

Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs is al ruim 30 jaar dé specialist in erkende en verkorte beroepsopleidingen voor volwassenen in o.a. Zorg & Welzijn. Of je nu op zoek bent naar een eerste kennismaking met werken in de zorg, je je wilt laten omscholen of een ervaren zorgmedewerker bent en je kennis wil verbreden of verdiepen met interessante en waardevolle keuzedelen: bij Capabel ben je aan het juiste adres. En met onze 9 vestigingen verspreid door Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Het team van Capabel Onderwijs bestaat uit bevlogen docenten met wortels in de praktijk en met jarenlange kennis en ervaring rondom arbeidsmarktgerichte scholing. Iedereen hier is bezig met hetzelfde doel: jou zo snel mogelijk helpen aan een waardevol diploma of certificaat.

Ons aanbod van gratis scholingstrajecten bestaat uit erkende MBO en HBO opleidingen en branche erkende cursussen en trainingen die variëren van 2 daagse workshops tot volledige opleidingen van enkele maanden. Soms klassikaal, soms online, soms hybride. Kijk snel of er iets voor jou tussen zit en meld je aan!

Basis

Het korte traject omvat 16 uur scholing. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Uitgebreid

Het langere traject kan inhouden dat je een volledige opleiding volgt. klik op de button voor de mogelijkheden.

ROC Deltion

ROC Deltion is gevestigd in Zwolle en levert als opleidingspartner voor de zorg een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in onze regio. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. We kijken wat een individu kan- en wil, en bieden de opleidingsvorm aan die bij de ambities past en goed in te passen is in het leven van de volwassene. Hiervoor bieden we klassikaal-, online-, of blended (combinatie van klassikaal en online) onderwijs aan. Goed onderwijs verzorgen is dus onze primaire opdracht. Wij leiden daarom op voor een erkend diploma of certificaat

Basis

We bieden op dit moment de volgende cursussen aan:

– Assisteren bij Zorg en Welzijn
– Gastvrijheid in de Zorg
– Voeding en Hospitality in Zorg en Welzijn

Klik op de button voor de mogelijkheden

Uitgebreid

Op dit moment bieden we de volgende cursus aan:

– Helpende plus

Klik op de button voor de mogelijkheden.

Zorgcollege Albeda

Vind je het fijn om mensen te helpen, dan is de zorg jou op het lijf geschreven. Een baan in de zorg is afwisselend, veelzijdig en er zijn genoeg carrièremogelijkheden. Bij ons ben jij aan het goede adres.

Basis

Het korte traject omvat 16 uur scholing. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Uitgebreid

Het langere traject kan inhouden dat je een volledige opleiding volgt. klik op de button voor de mogelijkheden.

“Ik vond het leuk en nuttig. De docenten hadden ontzettend veel geduld en er was heldere uitleg”