Ontwikkeladvies

Onze loopbaancoaches zorgen er samen met jou voor dat je klaar bent voor de toekomst. Of je nu wil weten waar je kansen liggen binnen je huidige functie of in een hele andere sector aan de slag wil, wij helpen je waar nodig.

Tijdens het traject brengen we jouw kwaliteiten, talenten, ambities en wensen in kaart en begeleiden wij je naar de juiste bijscholing, je zoektocht naar een nieuwe baan of jouw mogelijkheden binnen je huidige loopbaan.

Loopbaanbegeleiding

Met een professionele loopbaancoach kun je geholpen worden om je loopbaan uit te stippelen. Soms kan het snel en kort, bijvoorbeeld door in een traject van 5 uur, op weg geholpen te worden. Maar als je langer nodig hebt, bestaat de mogelijkheid om 10 uur coaching te krijgen. Afhankelijk van je persoonlijke behoefte kun je met jouw coach je eigen planning maken. Ontdek de mogelijkheden voor jou.

Basis

In het basistraject gaan we in op de basis voor jouw loopbaan na, zodat je met een aantal simpele stappen je carrière verder kunt oppakken.

Uitgebreid

Tijdens het uitgebreide loopbaanbegeleidingstraject gaan we dieper in op de mogelijkheden om jouw carrière verder uit te stippelen. We hebben hierbij de tijd om verder in te gaan op jouw droom om een passende baan in de zorg voor je te vinden.

EVC Traject

Heb je al werkervaring, maar staat dit niet op papier? Dan kan een EVC traject uitkomst bieden. Hierbij gaan we onderzoeken wat je al kunt bewijzen aan werkervaring en kennis, zodat je een zogenaamd “Erkenningscertificaat” kunt behalen.

Scholing

In 2 verschillende categorieën kun je scholingen volgen die jou in je ontwikkeling verder helpen. Je kunt andere taken gaan uitvoeren en misschien wel in een nieuwe functie in de zorg gaan werken.

Basis

Jij krijgt de juiste handvatten om je verder te professionaliseren in de zorg. De lessen zijn online en direct toepasbaar mét relevante branche erkenningen!

Uitgebreid

De uitgebreide scholing geeft verdieping, mogelijkheden tot specialiseren. De lessen zijn online en klassikaal en direct toepasbaar mét erkende certificaten.

"Alle extra handen in de zorg zijn welkom. En maak je geen zorgen over de prijs van de training: deelname is kosteloos"